osiguranje od nezgode

Osiguranje od nezgode

Osiguranje od nezgode oblik je osiguranja koji pridonosi ublažavanju posljedica uzrokovanih nesretnim slučajem, pri čemu se pod pojmom nesretni slučaj smatra svaki izvanredni i od volje osiguranika nezavisni događaj koji je uzrokovao tjelesnu ozljedu ili smrt.

Predlažemo vam da, prilikom ugovaranja police osiguranja od automobilske odgovornosti, ugovorite, ukoliko već na prethodnoj polici niste, i ovaj oblik osiguranja.

 
osiguranje vozaca i putnika 1

Osiguranje vozača i putnika

Osiguranje vozača i putnika od nezgode oblik je dobrovoljnog osiguranja, kojim se vozači, putnici i pratioci osiguravaju od posljedica nezgode koje mogu nastati za vrijeme vožnje, odnosno za vrijeme upravljanja i manipulacije motornim i drugim vozilima.

 

Ono je odgovor na opasnosti koje okružuju čovjeka za vrijeme vožnje i kod događaja koji su neposredno vezani s vozilom u prometu.

 

Osiguranjem od posljedica nezgode osiguravaju se vozači, putnici i pratioci. 

 

Kod dodatnog osiguranja od nezgode osobe se mogu osigurati od sljedećih vrsta rizika:

Obratite nam se s povjerenjem.

+385 1 3480 653

Nazovite naše eksperte

alt
alt

17+

Godina iskustva

alt

Zašto odabrati nas?

alt
alt

Povjerenje, sigurnost & individualan pristup

Ovlašteni smo zastupnici osiguravajućih kuća čija tradicija ulijeva povjerenje i sigurnost.

Razni klijenti imaju razne želje. Zato prepoznajemo želje i potrebe klijenata, te se trudimo razriješiti sve nedoumice i odgovoriti na sva pitanja.

01 3480 653

Dostupni smo za Vas!

why choose one shape 2
22
3
2 1
22 1
alt

zašto izabrati nas

alt
alt

Kvaliteta & brzina usluge, sve na jednom mjestu!

Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika, kao i kontinuirana edukacija garancija su vrhunske kvalitete naših usluga. Kvaliteta nam je na prvom mjestu, a trudimo se i da uz nas ne gubite svoje dragocjeno vrijeme te da sve potrebno obavite na jednom mjestu.